Parim jalutuskepid jalutuskeppide jaoks

Selleks, et ära hoida jalgpõlled, vali kõnniteede jalanõud, mis sobivad hästi laia toe karpi, polsterdatud sisetald ja laia jalad. Otsige hingavast materjalist, et hoida oma jalgu pika jalutuskäigu jaoks mugavalt. Paindlik kummipael ja tugeva kaariku toetus aitab ära hoida jalakäijaid ja ebamugavusi. Kui sõidate rajal, otsige vastupidavat ainet, et taluda erinevat maastikku.

Tavalised lõksud

Ameerika ortopeediliste jalgade ja põseliitude ühingu andmetel kannavad üle 30 protsendi Ameerika naised kingitusi, mis on liiga pingulised, mis on kõige sagedamini põlvkondade põhjus. Jalutuskäimise valimisel veenduge, et see on piisavalt ruumi. REI soovitab panna jalg oma jalgade kangi taga, et veenduda, et teie jalgadel jalutuskäigul on piisavalt vaba ruumi. Ärge unustage proovida oma jalatseid sokkidega, mida kavatsete jalgsi kanda.

Kust osta

Kõige parem jalutusjalatsite ostmise koht on eripood, näiteks The Walking Company. Müügikohtunik saab mõlemat jalga mõõta ja anda teile sobiva suuruse juhendamise. Ettevõte tegutseb jaemüügikauplustes üleriigiliselt või saate tellida The Walking Company’i veebikataloogist.

Kulud

Alates 2010. aasta septembrist on jalutuskäikud hinnaga vahemikus $ 50 kuni $ 350. Enamik jalakäijaid suudab leida paari mugavad kingad madala ja keskmise hinnapunktiga. Kõrgekvaliteedilised jalakäijad on sageli käsitsi valmistatud või täiustatud polsterdamistehnoloogiaga. Samuti mõjutab hind ka kaubamärgi ja kingade stiil. Otsige hooaja hooaja müüki ja eelmise aasta stiilid diskonteeritud jalutuskäru jaoks.