Parim viis külmutatud kivi krabi kuumutamiseks

Kivist krabist, tuntud ka kui kivi krabist, püütakse Põhja-Atlandi ookeanist. See erineb teist tüüpi krabi, sest seda ei korjata harilikult. Krabist lõigatakse suurim küünal ja see lastakse tagasi ookeani, kus ta võib uuesti kasvatada. Kivikrabi küünised müüakse tavaliselt pärast kuumtöötlemist kuumtöötlemisel külmutatult, et liha ei jääks korpuse sisemusse. Parim viis kuumutada külmutatud kivi krabi on selle keetmine ja serveerimine kohe.

Täitke suur pudel 3/4 veega. Lisa 1 tl. Meresoolast iga 6 tassi vett. Asetage vett üle suure kuumusega ja viige see keemiseni.

Asetage külmutatud kivipuu küünlad keevasse vette. Kahe minuti pärast lülitage kuumus välja ja laske krabil küpsetada kaheksa minutit.

Eemaldage keedetud kivikrabi-küüned veest ja laske neid 5 minutiks purustada ja jahtuda paberrätikutega. Kui need on jahtunud, saate sulatada väikese koguse võid või või asendusaine, mis on mõeldud kastmiseks.

Serveeri kivi krabi kuumalt, sidruni kiilude juurviljaga.