Parimad energiajoogid jalgrattasõiduks

See, mida te juua enne, tsükli ajal ja pärast seda, võib tohutut mõju avaldada. Kuigi kaubanduslikud energiajoogid võivad teile kaasa tõsta, on ka teisi jooke, mis töötavad ka. Konsulteerige oma arsti või toidutööstusega, et aidata teil määrata parimat energiavõitu, mis sobiks teie konkreetsete jalgrattavajadustega.

Sportijana teate juba, kui oluline on hoida rohkesti vett juua, kuid kui teie hommikune uriin on õunamahla värv, ei pruugi te piisavalt juua. Isegi kergelt veetustatud, võib teie toimet halvendada, soovitab Ameerika Nõukogu harjutustööd. Et hoida piisavalt hüdreeritud, peaksite jooma vett isegi siis, kui te pole janu. Üldiselt peaksite saama 56-70 untsi vett päevas. Kindlasti juua, kui sõidate jalgrattaga. Volikogu soovitab treeningu või võistluse ajal 8-10 untsi vett iga 10-20 minuti järel.

Spordijoogid suurendavad ka jalgratturite energiat. Sellised joogid pakuvad nii vedelikku kui süsivesikuid. Narkootikumide joogid aitavad kiiremini rehüdraadida, vastavalt American Council for Exercise, samal ajal kui süsivesikud täidavad teie lihaseid ja aitavad tasakaalustada veresuhkru taset. Nagu vesi, võib spordi jooke tarbida enne treeningut või selle ajal, et anda oma keha, mida ta vajab. Kui soovite, et teie treening kestab kauem kui 45 minutit või kui olete jalgrattasõidu ajal suuresti higistanud, peaksite valima spordijooki veega.

Kui tegemist on tegelike energiasisaldusega jookide ja jalgrattasõitudega, on tulemused segunenud. Rahvusvahelise ajakirjas Sport Nutrition ja Exercise Metabolism avaldatud 2009. aasta uuring näitas, et pärast kaubandusliku energiajooki joomist on väikestes jalgratturikategoorias püsivus paranenud. Tugevuse ja kliimaseadmete väljaandes avaldatud 2014. aasta uuring näitas, et energiajoogid ei paranda siiski jõudlust. Energiajookide allikas on kofeiin, ja on kindel, et kofeiini tarbimine enne sündmust parandab vastupidavust, vastavalt American College of Sports Medicine. See, kas sellised joogid töötavad teie jaoks, võivad proovida ja viga saada.

Energiakaupade värskendamine pärast treeningut on sama tähtis, nagu vajaliku energia saamine enne ja kasutamise ajal. See treeningujärgne eine, mis peaks sisaldama süsivesikuid ja valku ning tarbima 30 minuti jooksul pärast viimistlemist, mitte ainult taastab energiat, vaid aitab ka lihaste parandamisel ja kasvus. Vastavalt 2009. aasta uuringule, mis on avaldatud Applied Physiology, Nutrition and Metabolism, on šokolaadipiim sama efektiivne teie energiat stimuleerivaks pärast treeningut kui mis tahes süsivesikute asendusjooki.

Alusta veega

Sport Joogid

Energiajoogid

Šokolaadipiim pärast treenimist