Ventoliini toime raskendamisele

Ventoliin võib võimsust suurendada tugevust ja lihaste kasvu, kui kaalulangus. Kuid pidage nõu arstiga enne selle kasutamist mistahes eesmärgil, kuna see võib põhjustada kõrvaltoimeid ja suhelda teiste ravimitega, ürtide ja vitamiinidega. Samuti võib see nõuda ettevaatusabinõusid, kui teil on kindlad tervislikud seisundid nagu diabeet, kõrge vererõhk, südamehaigus, krambid või hüpertüreoidism. Lisaks sellele kaaluge lühiajalise kasu potentsiaali koos pikaajaliste kõrvaltoimete võimalusega.

Ventolin on albuterooli ravimi kaubamärk. See ravim toimib teie hingamisteede lõõgastavates lihastes, mis aitab teil paremini hingata. Seda kasutatakse, kui teil on selline seisund nagu astma, hingeldamise ja hingeldamise, mida nimetatakse bronhospasmideks, raviks. Seda ravimit nimetatakse beeta2-adrenergilisteks agonistideks.

Inhaleerimine ja väljahingamine on olulised raskesti tõstmise komponendid. Te peate sisse hingama sügavalt hapnikuvarustuse saavutamiseks, kui langetate lifti kaalu langetamisel ja väljahingamisel. Siiski võib harjutusest põhjustatud astma seda raskendada. Ventoliini võtmine 20-30 minutit enne treeningut ja hea soojenemise korral võib aidata leevendada sümptomeid, ütlevad Gregory S. Kolt ja Lynn Snyder-Mackler, spordi ja kehalise aktiivsuse füüsiliste teraapiate autorid. Üritades Ventolini kasutada selle probleemi lahendamiseks.

Tervislikud inimesed, kes võtavad Ventolini viimase jõu treeningprogrammi etappidel, saavad jõu ja lihaste tugevuse ja lihaste tugevnemise võrreldes nendega, kes seda ei tee, vastavalt 2005. aasta uuringule, mis avaldati “Tugevuse ja Kliiniliste Uuringute Journal”. Uuringus viidi läbi kaks rühma tugevust Koolituskursused kolm päeva nädalas. Pärast 10 nädalat oli tugevuste ja lihaste erinevus rühmade vahel vähene, ütleb pliisisarja autor J. F. Caruso. See oli siis, kui ravim lisati pilti. Ajavahemikus 10 ja 13 nädala jooksul olid albuterooli võtjad platseebogrupist jõu ja lihaste kasvu üle võinud. “Ajakirjas” Neurology “avaldatud 2004. a uuring näitas ka seda, et ravimeid aitasid inimesed, kes põevad füsioksapululaarse lihasdüstroofia, lihaseid. Samal ajal said topeltpimedas, platseebokontrolliga uuringus subjektid, kellele manustati platseebot, lihasmassi kaotanud. Facioscapulohumeral lihasdüstroofia on haigus, mis põhjustab progresseeruva lihaskoe kadu.

E.L. Van der Kooi, “Neuroloogia” uuringu autor, hoiatab, et keegi ei tea ravimi pikaajalise kasutamise tagajärgi. Seega ei tohiks seda ette kirjutada koos jõutreeninguga, kui see ei ole tõestatud ohutu. Samuti võivad mõned Ventolini kõrvaltoimed raskendavat treeningut raskendada. Võimalikud kõrvaltoimed on pearinglus, lihaskrambid, peavalud, unetus, närvilisus või värisemine, iiveldus ja oksendamine. Drugs.com sõnul vältige harjutust külma õhu käes, sest see võib halvendada hingamisteede seisundit.

Identifitseerimine

Astma

Teadusuuringud

Kaalutlused