Greibimahu dieedi puudused

Greipfruudi toitumine on väga madala kalorsusega toitumine, mis loodi üldise eesmärgiga aidata oma järgijatel kiiresti kilo kaotada. Kuigi süüa võite süüa rohkem kui ainult greibimahl, on see võluvaba toitumine ja ei pruugi olla ohutu või sobilik pikaajalise kehakaalu languse ja kehakaalu säilitamiseks. Kui te üritate kaalust alla võtta, rääkige oma arstiga, kuidas paremini jõuda selle eesmärgi saavutamiseni.

Greibimahl ja greibimahl ümbritsevad dieedid nõuavad, et greipfruudi toidused töötavad, nõudes, et osalejad võtaksid greibimahlaga teatud toidu kombinatsioone. Näiteks võite lõunale kaasa võtta greipfruudi peekoni ja munadega hommikusöögiks ja greipfruudi koos liha ja salatiga. Teised toidused, mida saate süüa, on tomatimahl, rohelised, punased ja kollakad köögiviljad, rohelised sibulad, redis, spargelkapsas, lehtkapsas, porgandid ja herned. Sul ei ole lubatud süüa kartulit, valget sibulat ja sellerit. Peamised magustoidud, magusad toidud, tärklise toidud ja leib on ka piirangud. EveryDiet’i veebisaidi kohaselt saate iga 12 päeva tagant kava kaheks päevaks.

Värske greipfruudi söönud kehakaalu uuringus osalejad võtsid 2006. aastal “Journal of Medicinal Food” avaldatud uuringus kaotanud rohkem naela kui osalejad, kes võtsid platseebot või kes ei söönud greipfrutti. Siiski ei tohiks greipfruudi süüa maagiline kaal -kahjumiseks. Greibiruumi toitmise taga olev eeldus on see, et puu sisaldab katalüsaatorit, mis käivitab rasvade põletamise protsessi. Kuigi mõned võimalused lisada greipfruudi kaalukadu kava, lihtsalt süüa greipfrutid ei ole tõenäoliselt aitama osalejatel saavutada oma eesmärke.

Greipfruudi dieet ei õpetata ega julgusta pikaajalisi toitumisharjumusi, mis soodustavad kehakaalu langust ja tervislikku kehakaalu hoidmist. Näiteks üks toitumisjuhistest on süüa, kuni olete täidis. See ei ole mõistlik otsus, sest valede toitude söömine, kuni olete täidis, võib põhjustada liiga palju kaloreid ja ebameeldivat puhitus. Isegi kui sööte madala kalorsusega toiduaineid täidisega täidetuna ja kaotad kaalu, on see kõige tõenäolisem veekaal, mille saate taastada kohe, kui olete greipfruudi toiduga valmis.

Puudub meditsiiniline või usaldusväärne uuring, mis viitab sellele, et greipfruudi dieet on ohutu ja efektiivne nii lühikeses kui ka pikas perspektiivis. Toit on söömishäire, mida enamus lugupeetud arstid ei soovita oma patsientidele. Siiski peaksite oma arstiga rääkima kasulikkusest, kui lisada greipfruud terve kaalukadu kava juurde.

Greibi- ja greibimahl võib segada teatud ravimeid, põhjustades nende väärkasutamist. Kui te võtate mingeid ravimeid, ärge lisage oma kehakaalu langetamise plaanile greipfruidit kõigepealt oma arstiga rääkimata. Kuigi greipfruudil on rohkelt C-vitamiini, ei sisalda teised toiduga kaasas olevad toidud teie jaoks tingimata head. Näiteks osalejaid julgustatakse süüa igasugust liha, sealhulgas peekonit, sageli nii suuremas osas kui soovitakse. Bacon pakub ebatervislikke koguseid küllastunud rasva, naatriumi ja kolesterooli. Sama kehtib ka või kohta, mis on mis tahes kujul julgustatud aurutatud köögiviljade puhul.

Greibimahla dieet on selgitatud

Greibimängus pole maagiline

Julgustab halva söömisharjumusi

Pole meditsiinilist tagakülge

Täiendavad puudused