Parima sise jalgpalli kingade ülevaade

Nike5 Gato siseruumides jalgpallikohv võidab jalatsite ülevaataja Bryan Byrne’i – SoccerCleats101 asutaja. See kinga kasutab täisnurkse nahast ülemist ja selle külgpaneel parandab vastupidavust ja balli hõõrdumist, Byrne märgib. Nike Lunar Gato II teeb jalgpalli jalgpalli kingade peamise nimekirja jalgpallipiiblile, veebisaidil, kus analüüsitakse jalgpalli- ja muid jalatseid. Jalgpallipõlve märgib, et Lunar Gato II on paindlik ja põlvne, pakkudes polsterdust ja mugavust.

Top Picks

Jalgpallipiiblis kirjeldatakse põhitõmmet Adidas Mundial Goal, mis on aastakümnete jooksul saadaval kui üks parimaid siseruumide kingadest. Stiilile on Pantofola D’Oro Sirio parim valik. Nendel kingadel on Itaalia lipu punased, valged ja rohelised triibud stiilse tänava väljanägemise jaoks.