Standardne rihma kaal

Dr. Jan Toddi sõnul “Raua mängude ajalugu” tõuseb standardne bussipeatüki päritolu 1870. aastal. Tõukerad on sellest ajast alates populaarsemaks muutunud ja seda saab näha enamikes Ameerika Ühendriikide treeningtundides. Üha olulisemaks muutub ka taldriku ohutu kasutamise tundmine. Seal on palju erinevaid “standardseid” rihmaratüüpe ja iga tüübi jaoks on erinevad maksimaalsed kaalulangused, mis on ohutuks kasutamiseks.

Olympic Bar

Olympic baar on tavaline barbell, mis tavaliselt kaalub 44 naela. Vaherõngad on tavaliselt 51,5 tolli (tolli) läbimõõduga 30,2 millimeetrit (mm). Nende baari mahutavus on siiski suurim, kuid enamik väravaid suudab taluda koormusi kuni 500 naela. Neid lahtreid kasutatakse tavaliselt “Olympic” liftide jaoks, nagu Power Clean, Snatch ja Push Press.

Koolitusbar

Tavaline treeningplaadi pruun on tüüpiliselt kergem kaal, mille kaal on alates 15 jalast kuni 30 naela. Kaelarihm on laiusega 51,5 tolli, kuid selle läbimõõt on tüüpiliselt väiksem 28,6 mm. Maksimaalne kaal, mida saab nendele baaridele ohutult paigutada, ulatub 150 kg-lt 250 lb-ni. Koolitusribad sobivad rohkem algajatele, kes ei pruugi suutelised raskusi tõstma. Need baarid on kasulikud mitte-olümpiamängudele või mitte-võimsatele liftidele, nagu bicep-lokid ja sõjaväe press.

1 “rihvel

1-tolline barbell on väiksem ja seda võib tavaliselt leida kodu spordisaalides. Need baarid on palju väiksemad kui olümpiavõistlused, koolitused ja jõusaalid. Nende mass ulatub 14 naelist 20 naeluni, läbimõõduga 25,6 mm. Vahekaelude vahemik varieerub vahemikus 36 kuni 52 tolli. Selliste standardvarraste abil saab kasutada maksimaalset kaalu mahtu 200 jalga kuni 250 naela. Need baarid on väga mitmekülgsed, kuid nad ei suuda vastu pidada olümpia- ja võimsusliftide tõsistele koormustele.

Power Bar

Elektriribad on konstrueeritud vastu pidama võimsusega tõsteseadmetele, nagu näiteks kärud ja kardaanvõllid. See riba on disainilahendusega sarnane olümpia baariga massiga 44 naela ja krae vahele 51,5 tolli, kuid nende ribade diameeter võib olla väiksem, 28,6 mm. Baari maksimaalne võimsus võib ulatuda 1200 naelast. Kuni 2000 naela. See baar on suurepärane võimalus maitsestatud masslifreerijatele, kes vajavad lisariba tugevust, et hoida oma raskemaid treeninguid.

Kaalutlused

Alati küsige büroost ostetud ettevõttelt või baaris kasutatavast jõusaalist, milline on riba maksimaalne kaal. Mõelge oma oskuste tasemele, kui valite soovitud tõste jaoks sobiva baari. Mõned standardsed barbaudid on pöörlevad kaelarihmad, teised ei tee seda, mis võib mõjutada teie otsust, millise tallaga treeningu jaoks valida.