Ideaalne pullup paigaldusjuhised

Perfect Pullup on treeningseade, mis aitab tugevdada ülemise keha ja südamikku läbi tõmbe-ja lõuend. Perfect Pullupil on pöörlevad käepidemed, mis haaravad rohkem lihaseid ja vähendavad liigesevalu, täiusliku tõmbe tegijatele Perfect Fitness. Sellel on ka reguleeritavad varrukad, mis võimaldavad kolme treeningpostitust, muutes selle seadme mitmekülgsemaks kui tavaline koduvõimalus.

Mõõdetage ukseava, et veenduda, et see on vahemikus 27 ja 37 tolli lai. Kui teie eelistatud ukseava ei ole õige suurus, kasutage teist ukseava.

Asetage U-raami ülaservas J-klamber ja märkige kahe auku asukoht puurimiseks. J-Bracketsi õige asend asub ukseraua küljel ukse vastas. Eemaldage kronstein ja puurige need kaks auku, kasutades 4mm puurvarda. Pange J-klamber tagasi paigale ja paigaldage kruvid Philipsi kruvikeeraja abil. Korda teisel pool.

Asetage esimene külgpöördekaugus 13 1/4 tolli alla J-Bracket. Märkige ära kaks puurida, eemaldage pöördtapp ja puurige auke 4-millimeetrise puurvardaga. Asetage pöördosa tagasi asendisse ja paigaldage kruvid Philipsi kruvikeerajaga. Korda teisel pool.

Paigaldage kaks pöördvarda toru Pullup-toru külgedele. Seejärel paigaldage pöördõlgid külgsuunalistele pöördetele, keerates pöördepeade suured augud külgpöörde kroomipea abil üles.

Pöörake Swing Armsid üles ja kinnita need J-Brackets. Veenduge, et Tõmmurtoru on keskel ja seejärel pingutage kaks mustat kuuskantkruviga kaasasoleva kuuskantvõtmega. Ärge pingutage kroomitud kruvisid.

Testige oma täiuslikku tõmbejõudu, pange järk-järgult oma täismassi baarile. Seejärel pöörake Swing Armsid ja kontrollige külgpöördeid. Kontrollige ukse raami stabiilsuse tagamiseks. Kui Perfect Pullup pole stabiilne, ära kasuta seda. Eemaldage seade ja paigaldage see ukseava juurde.