Parimad kerged šampoonid

Kerget šampooni otsides uurige loomulikke koostisosi nagu õlid, mesi ja shea võid, et muuta juuksed läikivaks ja tervislikuks. Lisaks proovige sulfaadivaba šampooni, näiteks L’Anzase valmistatud. Need, kellel on äärmiselt head juuksed ja kes otsivad kerget šampooni, mis ei kaalu nende juuksed alla, võivad proovida lapse šampooni, nagu näiteks Johnson & Johnson’s. Mane & Tail, mis on algselt hobustele mõeldud, on nüüd enamikus apteekides ja šampoonides saadaval ilma karmide kemikaalitaoliste aineteta, mis jätab selle pehme ja kontrollitavaks.

Tavalised lõksud

Mõned koostisained, nagu sulfaadid, alkohol ja isegi formaldehüüd, ilmuvad paljudes šampoonides ja võivad teie juuksel kõvadel juhtudel karmid olla, nii et see on kahjustatud ja kuiv. Lisaks sellele ei pruugi need tooted olla väikelaste ümbruses ohutu. Ohutumate alternatiivide jaoks, mis puhastavad juukseid, ilma et see ohustaks teie lukust, teie lapsi või ennast, proovige sulfaadivaba ja looduslikke šampooni.

Kust osta

Kõige paremad šampoonid leiate nii apteekidest kui ka ilusalongidest. Teatud esemeid, nagu näiteks beebi šampoonid, on hõlpsasti leitavad Wal-Marti kauplustes, mis sageli pakuvad sellistest toodetest sügavaid allahindlusi. Kvaliteetsete šampoonide jaoks kontrollige tootjate veebisaite, et leida oma kohalikele ilusalongidele nende konkreetseid tooteid.

Kulud

Kergete šampoonide hind varieerub alla 5-dollaristest beebipesu šampoonist kuni ligi 30-dollarise hinnaga tippklassi disaineritele. Kui ostate parimaid kergeid šampooni, oodake, et nad maksavad vahemikus $ 15 kuni $ 20, kuigi te võite ikkagi leida häid šampooni vähem, kui ostate apteeki.