Proformi 860 võistleja jooksulint läbivaatamine

ProForm 860 võistleja elektroonilises 2.5HP jooksulint sisaldab Protechi padi ja “Konkurentsikoolituskeskus”, mis näitab teie isiklikku parimat, vanusepaketi ja iFit’i treenerit. Jooksul on 20 eelseatud treeningu ja kaks kohandatud treeningut. Seade on varustatud valgustatud, sinise “ClearView” ekraaniga, kus saate oma edusamme vaadata.

Omadused

ProForm 860 on varustatud Mach Z 2,5-HP elektrimootoriga, vaikne, 20-tolline 60-tolline Protechi pehmendusega tekik koos täpsusega “QuickSpeed” kuni 12 mph ja kiire digitaalne kallak kuni 12 protsenti. “Konkurentsikoolituskeskus” sisaldab iFit-programmi, mis võimaldab teil koolitada erinevaid virtuaalseid sportlasi 20 eelseadistatud kursusel. Jooksurattad on kompaktsed pärast kasutamist.

Kuva

Sinine, valgustatud “ClearView” ekraan juhendab teid läbi treeningu, jälgides oma südant, pulsisagedust ja EKG elutegevust.

Võimsus

Protsessimäära ProForm 860 jooksul on 300 kilogrammi kaal.

Kulud

Alates 2010. aastast on ProForm 860 võistleja jooksulint 949 eurot, mis on saadaval vähemalt kahest veebisaidilt TreadmillShoppe.com ja EllipticalTrainerShoppe.com. Üksus pole saadaval ProFormi veebisaidil.