Gs 2700 power glide ülevaade

Kulda jõusaal GS2700 PowerGlide, ühe jaotaja kodune jõusaal, pakub kompaktses paketis muljetavaldavat arvu harjutusvõimalusi. Võite kasutada GS2700, et töötada iga keha suurte lihasgruppidega, järgides Ameerika Spordimeditsiini kolledži soovitust, et tervete täiskasvanute alla 65-aastased jõuproovid töötavad kaks korda nädalas.

Komponendid

GS2700 esitleb esmapilgul esmapilgul tunduvat väsitavat komponentide kogumit, mis on pakitud väga väikesesse ruumi. Nendeks on liblikasarad, lattorn, pressimisriided, lokirull ja jalgade kinnitamine. Püsti aluspinna taga paiknev ühekordne kaal pakend on osaliselt varjatud, et kaitsta hooletult sõrme.

Harjutused

GS2700 komponendid võimaldavad teil täita erinevaid harjutusi. Lat-tornis Lat-tõusud töötavad iga peamise lihasrühma taga. Seisund pingil ja manipuleerimine pressi käe töötab oma rind, õlad ja käed. Ja jalgade kinnitamine võimaldab teil isoleerida oma kvadraleid ja hamstringuid, kahte lihasrühma, mida on peaaegu võimatu iseseisvalt töötada ilma jõusaaliseadmeteta. Butterfly käepidemed töötavad teie pecs ja curl pad on mõeldud toetama oma küünarnukid nagu te kuulsate lokid, mis töötavad teie biceps.

Muudatused

Kui olete loominguline, võite oma GS2700-st välja võtta veelgi treeninguvõimalusi. See on oluline, sest kui te kunagi ei muuda oma treeningu rutiini, siis kohandub keha sellega, et see ei toimi enam treeningust – kohutav platoo; Näidete modifikatsioonide hulka kuulub ka latt-torni kasutamine ja tricep-tõukejõu . GS2700-l on ka kolmnurga käepide ja pahkluu rihm. Ühendage pahkluu rihm jalahooba ratastega ja võite teostada puusatamist, röövimist ja pikendamist. Kinnitage käepide madalale rihmarattale ja võite teha madalaid ridu või bicep-lokke. Kinnitage sama käepide lattide tornirulli jaoks kõrgete ridade ja kaabli puitkõrvade jaoks.

Kaalutlused

Üks GS2700 suurimat kasu – võimalus kogu keha jaoks, jõusaalitreeningu treenimine kodus – on ka potentsiaalne õnnetus. Püsige keskendunud sobiva vormi säilitamisele kogu treeningu vältel. See hõlmab väljavahetamist iga kord, kui kaalu tõuseb ja kehakaalu langetamisel sisse hingata. Iga tõstejõuga tõmmake kaalu sujuvalt ja kontrolli alla, seadke teekond üles kahe sekundi pikkusele teele, tehes 2-4 sekundit.

Võimsus

Kui täielikult komplekteeritud, mõõdab GS2700 83 tolli kõrgust 43 tolli laiuse ja 77 tolli sügavusega. GS2700 maksimaalne kasutaja massi maht on 300 naela. Tootja hoiatab, et lastele alla 12-aastased ja lemmikloomad ei tohiks seadmele lubada, see on väga lihtne hõlpsasti sõrmede ja ninade jaoks liikuvate osade hõõrdumisel.