Orgaaniline must tee, et toksiinid välja puhtaks

Puuduvad meditsiinilised tõendid, mis toetaksid ideed, et võite sunniviisiliselt teie kehast toksiine loputada. Teie neerud, maks ja kopsud töötlevad tõhusalt ja eraldavad jäätmeid ja toksiine ning seda protsessi ei ole võimalik kiirendada. Kuid vitamiinide, mineraaltoitainete, toitainete ja antioksüdantide toitumisega söömine võib aidata teie keha looduslikel puhastusseadmetel oma töökohti tõhusamalt teha. Orgaaniline must tee ei ole ime-eliksiir, kuid sellel võib olla teatud kasu, kui see on lisatud lahja ja tervislikule toidule.

Musta tee faktid

Tõeline tegu pärineb Hiinast pärinevast Camellia sinensis taimest. Nagu nii palju imelisi asju, on tee avastamine olevat õnnetus kuivatatud lehtedest, mis triivib umbes 5000 aastat tagasi hiina keisri tassi. Musta teelehed fermenteeritakse pikemaks ajaks kui rohelised või valged tee lehed, mis annab kofeiini suurema kontsentratsiooni ja palju rikkaima maitse. Must tee on saadaval paljudes sortides ja maitsetes ning seda saab kuumalt või külmalt kätte anda.

Detox Facts

Teie keha loputamise toksiinide kontseptsioon on pidev internetiühendus, kuigi selle ideele ei ole teaduslikku alust. Tervistav mõte eeldab, et joomine mahlad ja vesi ja süüa ainult värske, tervislik toit peaks tundma end paremini kui töödeldud, tühjen kaloritoiden. Kuid ükski toit – kaasa arvatud orgaaniline must tee – sunnib teie kehast toksiine sulgema.

Kasu

Orgaaniline must tee on kõrge antioksüdantidega, mida nimetatakse polüfenoolideks. Need aitavad vabastada teie kehad vabadest radikaalidest, mis tekivad teie looduslike ainevahetusprotsesside tagajärjel ja kokkupuutel keskkonnatoksiinidega. Arvatakse, et vabad radikaalid on üks teatud vähktõve põhjustajaid ja vananemise vähem meeldivad mõjud. Antioksüdandid aitavad ka teie veres madalate tihedusega lipoproteiinide – “halb” kolesterooli – hulga vähendamist, mis aitab teie vererõhku reguleerida. Tee on Michigani ülikooli andmetel ka põletikuvastane ja võib aidata teie immuunsüsteemi toetada.

Hoiatus

Must tee sisaldab umbes 30 protsenti nii palju kofeiini kui kohvi. Lisaks sellele, et see mõjutab teie närve, on kofeiin diureetikum. Teie neerud töötavad tõhusamalt, kui need on hästi hüdreeritud, mistõttu veenduge, et teid juua kuni 32 untsi ja 64 untsi vett iga päev lisaks orgaanilisele mustale teele, mida te tarbite.