Habemenuga ja e-vitamiin

Halb, valusad ja mõnikord liiga sagedased habemeajamisjäljed on raseerimise tavaline kõrvalmõju. Õnneks saab seda tavalist nahafaktorit hõlpsasti ennetada ja rahustada E-vitamiini õliga. Tema tervendavatest omadustest, E-vitamiini õli ja E-vitamiini sisaldavad tooted on tuntud oma meditsiinikabiinis.

Prep Your Skin

Enne raseerimist valmistage nahk koorijaga. Exfoliating eemaldab surnud naharakud, mis võivad riputada oma habemeajamit ja takistada selle sujuvalt üle naha. E-vitamiini õliga pakitud pakendi valimine, nii et te ei puhasta mitte ainult nahka, vaid ka niisutate.

Ärahoidmine

Kuldne raseerimise reegel on alati puhta ja terava teraga raseerima. Lisaks kuldsele reeglile kasutage puhastusvahendeid – alates dušigeelidest kuni seebipuruni – E-vitamiiniõliga, mis aitavad pehmendada nahka, nii et võite saada puhta ja lähedase raseerimise. Mõned raseerimisreemid tulevad ka E-vitamiini sisse, mis aitab ka nahka pehmelt ja niiskelt hoida ning aitavad vältida habemeajamist.

Ravi

Kui teil on habemenuga, kasutage E-vitamiini sisaldava õliga pakitud losjoni või kandke E-vitamiini õli otse kahjustatud piirkonda. See ei takista mitte ainult habemeajamisjälgi, vaid ka selle tervendavate omaduste poolest. Olenevalt rasvkoormuse tõsidusest võib E-vitamiin aidata ka ärritust hallata.

Valik

Uued kujundatud pardlid komplekteeruvad tera ribade abil. Vali üks E-vitamiini õliga. Kui tera liigub nahale, vabaneb see riba iga käigu korral väikese koguse geeliga, mis võimaldab sujuvamat raseerimist ja aitavad vältida habraste silmuste tekkimist.