Sealiha ribi ja veiselihaste toitumisandmed

Sealiha ja veiseliha toitumisväärtused on väga sarnased, seega on nende valik enamiku inimeste jaoks maitse järgi. Nii sealiha kui ka veiseliha võib saada mitmest erinevast liha jaotustükist ja ribi saab valmistada mitmel viisil. Grillkastmes ja vürtsipõldudel on traditsioonilised maitsestamise viisid ribide valmistamisel ja see suurendab liha kaloreid ja toitaineid.

Sealiha lapsukesed

Sealiha tagumised ribid on pärit sealihast ja sisaldavad tavaliselt jämedalt liha. 3 untsi või 85 grammi lapse tagant ribide serveerimine sisaldab 243 kalorit, 19,56 grammi valku, 18,28 grammi rasva ja 71 milligrammi kolesterooli. Mineraalide sisaldus sisaldab 39 milligrammi kaltsiumi, 14 milligrammi magneesiumi, 140 milligrammi fosforit, 204 milligrammi kaaliumisisaldust, 80 milligrammi naatriumit, 2,61 milligrammi tsinki, 27,4 mikrogrammi seleeni ja jälgi rauda, ​​vaske ja mangaani. Vitamiinid sisaldavad 6,5 milligrammi niatsiini, 1,07 milligrammi pantoteenhapet, 66,8 milligrammi koliini, 17 megavati A-vitamiini, 41 megavatt D-vitamiini ja jälgi tiamiini, riboflaviini, vitamiini B-6, vitamiini B-12 ja E-vitamiini.

Veise Country-Style riibid

Riigivariandid ei ole tegelikult ribid, vaid lehma erinevad piirkonnad. Lihuniku veebisaidi “Kõik lihast” kohta, riisi riiulid pärinevad lehmakraani, ristlõike, põhja ümmarguse ja lauakülvist. Nad on tavaliselt kondita ja lihavad. Riisikujuliste ribide serveerimine 3 untsi või 85 grammi sisaldab 252 kalorit, 23,5 grammi valku, 17,5 grammi rasva ja 82 milligrammi kolesterooli. Mineraalne koostis sisaldab 14 milligrammi kaltsiumi, 2,1 milligrammi rauda, ​​14 milligrammi magneesiumi, 146 milligrammi fosforit, 210 milligrammi kaaliumit, 55 milligrammi naatriumit, 7,57 milligrammi tsinki, 26,1 mikrogrammi seleeni ja jälgi vaske ja mangaani. Vitamiinid sisaldavad 3,2 milligrammi niatsiini, 6 mikrogrammi folaati, 75,5 milligrammi koliini, 2,63 mikrogrammi vitamiini B-12, 23 vitamiini, 24 megavatt D vitamiini, 1,4 mikrogrammi vitamiini K ja vitamiine E, B-6, pantoteenhapet , Riboflaviin ja tiamiin.

Veiseliha lühikesed rihmad

Veiseliha lühikesed ribad pärinevad sellest, mida nimetatakse lehma lühikeseks, kuuenda ja kümnenda ribi vahele. Veiseliha lühikeste ribidega serveeritud 3 unts sisaldab 302 kalorit, 19,6 grammi valku, 24,2 grammi rasva ja 72 milligrammi kolesterooli. Mineraalne koostis sisaldab 8,0 milligrammi kaltsiumi, 2,00 milligrammi rauda, ​​17 milligrammi magneesiumi, 147 milligrammi fosforit, 249 milligrammi kaaliumisisaldust, 54 milligrammi naatriumit, 4,96 milligrammi tsinki, 19,0 mikrogrammi fluoriidi, 18,4 mikrogrammi seleeni ja jälgi vaske ja mangaani. Vitamiinide hulka kuuluvad 3,12 milligrammi niatsiini, 6,0 mikrogrammi folaati, 74,5 milligrammi koliini, 1,99 mikrogrammi vitamiini B-12, 16 IU D-vitamiini, 1,7 mikrogrammi vitamiini K ja E-vitamiini, tiamiini, riboflaviini, pantoteenhappe ja vitamiini B-6 jälgi .

Maitseained

Grillikastme kasutamine muudab teie ribide toiteväärtust oluliselt. Turul on erinevaid grillikastmeid ja saate ka ise teha, nii et toitainelised väärtused varieeruvad. Kontrollige toitumisaladust mis tahes poodi ostetud grillikastis. Näiteks Sweet Baby Ray’s grillikastmes 2 supilusikatäit sisaldab 70 kalorit, 17 grammi süsivesikuid, 290 milligrammi naatriumi ja 3,6 milligrammi vitamiini C. Kui kasutate hõõrdumist, kohandavad vürtsid oma toiteväärtust. Näiteks lisab kristall pulbri ühe teelusikatäis 10 kalorit, 0,51 grammi proteiini, 2,25 grammi süsivesikuid ja täiendavaid vitamiine ja mineraale.