Tervislikku kasu naerrohelist

Röpküpsised on traditsiooniline lõunapoolne roog, kuid neid saab serveerida ka salatites või sautetisena, kui tervisliku toiduga kaasneks makarontoodete või grillitud liha. Rombelille lisamine oma menüüsse suurendab teie mitmesuguseid vitamiine ja mineraale, mida vajate hea tervise saamiseks. Räim rohelised võivad ka vähendada teatud haiguste riski. Teades, mida röigi rohelised pakuvad, võite julgustada teid proovima.

Üks kõige tähelepanuväärsemaid toitaineid, mis esinevad roppade rohelises toidus, on A-vitamiin. A-vitamiin toimib teie keha antioksüdandina, mis teenib mitmesuguseid eesmärke. A-vitamiin soodustab tervet nägemist ja võib ära hoida ka teatud vanusega seotud silmakahjustusi. A-vitamiini sisaldavate toitude söömine võib aidata teie kehal sihtmärki ja vabaneda toksiinidest ja vabadest radikaalidest, mis võivad vähki kaasa aidata. Täiskasvanutele soovitatav A-vitamiini tarbimine on 10 000 rahvusvahelist ühikut. Küpsetatud roosade roosade 1-tassi serveerimine tarnib 10 980 rahvusvahelist A-vitamiini ühikut, mis annab teile rohkem kui 100 protsenti soovitatavast kogusest.

Veel üks oluline rooside toitaine on raua. Sa pead rauda, ​​sest see vastutab tervislike punaste vereliblede moodustamise ja arengu eest, mis tagab kogu hingamise kaudu kogu hapniku ringluse. Rauafitsiit võib põhjustada ka aneemiat, mida määratletakse kui punaste vereliblede vähesust. Aneemia võib põhjustada väsimust, kahvatut nahka ja hingeldust. Täiskasvanud meestele soovitatav raua kogus on 8 milligrammi ja täiskasvanud naistele 18 milligrammi. Üks tass keedetud naerisroheline annab teile 1,15 milligrammi rauda või 14 protsenti RDI-st või meestest ja 6 protsenti naiste teadusuuringute ja innovatsiooni uurimisest.

Rööp roheliste portsjonitega on hea kaltsiumi kogus. Taimede allikatest pärinev kaltsium on alternatiivne viis tagada, et tarbite selle toitaine piisavalt teie luude ja hammaste tervisele. MedlinePlus.com lisab, et kõrge kaltsiumi sisaldus toidus võib takistada luude, luumurdude ja osteoporoosi pehmenemist. Täiskasvanud vajab igal päeval 1000 milligrammi kaltsiumi ja keedetud roppude roosade 1-tassi serveerimine lisab 197 milligrammi või ligikaudu 20 protsenti igapäevastest vajadustest.

Palju rohkem toitaineid on roosade rohelised, mis suurendavad teie üldist tervist ja aitavad vähendada teatud haiguste ohtu. Röstitud rohelised 1-tassi serveerimine annab vähem kui 10 protsenti teie magneesiumi igapäevastest vajadustest, 32 milligrammi – mineraal, mis aitab teie keha imenduda ja kaltsiumi kasutada. Sarnane rüpsirohelise serveerimine sisaldab ka 5 grammi kiu ja 1,6 grammi valku. Räim rohelised pakuvad ka kaaliumit, C-vitamiini ja K-vitamiini – kõiki toitaineid, mis toetavad teie tervise kvaliteeti.

A-vitamiin

Rauasisaldus

Kaltsiumi sisaldus

Rohkem toitainet